Zapraszamy serdecznie na wyjątkowe wydarzenie kulinarne w restauracji Rokitnik
„Trufle w Rokitniku” – to temat pięciosetowej, autorskiej kolacji degustacyjnej, w której istotną rolę odgrywać będą właśnie te dwa, niezwykłe składniki. Tematyka tej wyjątkowej kolacji powstała przy współpracy z Willą Win, znanej nie tylko z wyjątkowych win, ale również z doskonałych trufli od Giuliano Tartufi.
„Trufle w Rokitniku” stanowi nie tylko ciekawą grę słów, lecz także połączenie smaków trufli z charakterystycznym aromatem rokitnika.
Gościem specjalnym Szefa Kuchni, Pawła Stępnia będzie Wojciech 'Carlos' Wojtkowiak, niekwestionowany autorytet kulinarny, szef kuchni oraz ambasador certyfikatu jakości QAFP.
Podczas kolacji zostaną podane dania mięsne i rybne. Ryby zostaną dostarczone przez partnera kolacji, Gospodarstwo Rybackie Zielenica.
Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie Łukasz Okuniewicz, doświadczony kelner znany z programu Hell's Kitchen.
Każda potrawa wzbogacona zostanie starannie dobranym winem, które podkreśli wyjątkowy charakter każdej potrawy.
Wspaniała atmosfera towarzysząca kolacji sprawi, że wieczór stanie się niezapomnianym wydarzeniem.
Cena zawiera:
To nie będzie zwykły wieczór. To będzie uczta dla Państwa zmysłów.
Uprzejmie informujemy, że ilość miejsc jest ograniczona.
Zachęcamy do zakupu voucherów i rezerwacji stolików w przedsprzedaży.